Om trening og vekt og sånn…

Vekt

En bra uke, både med trening og vektreduksjon. Jeg har gått 63 Km fordelt på 6 turer og tilbakelagt 13,7 Km på romaskinen på en økt. Totalt et ekstra energiuttak på 5815 Kcal. Ifølge vekta har jeg siden forrige mandag kvitet meg med 1,8 Kg, men når man ser på kurven er det nok flaks at det ble såpass mye. Vil tippe at 1,5 Kg er nærmere sannheten. Det tilsvarer i så fall et totalt underskudd på 10.500 Kcal, og litt over halvparten av dette er trening. Av en vektreduksjon på 1,5 Kg kommer halvparten fra trening og halvparten fra diet. Jeg er greit fornøyd med den sammensettingen.

Også morsomt å komme igang med romaskinen igjen. Mange fordeler med å trene hjemme i kjelleren kontra å gå ute. Spesielt nå som det begynner å bli høst. Også har jeg en følelse av at jeg ikke kommer til å få spesielt mye bedre kondisjon av bare å gå tur langs veien. Økten på søndag hadde ingen intervall-komponent; målet var bare å se hvor langt jeg kom på en time. 13660 meter på 60 minutter. Spesielt fornøyd med at jeg mer eller mindre på meteren rodde like langt første halvtime som siste. Rodde i “mål” med puls på 182, noe som for meg tilsvarer ca 91% av makspuls.

Playlist: Bård: Trening

Målgang: Don Martin – Nilsen

Sjekket også recovery på puls; ned fra 182 til 138 bpm to minutter etter endt økt. Skal bli spennende å se hvordan denne endrer seg ettersom jeg blir i bedre form!

Mandag

Mandag

Tirsdag

Tirsdag

Onsdag

Onsdag

Torsdag

Torsdag

Fredag

Fredag

Lørdag

Lørdag

Søndag

Søndag